miercuri, 26 septembrie 2012

Onew afirma ca el poate ierta o femeie care l-a inselat, chiar si de 3 ori!



Onew a dezvaluit ca tipul de femeie ideal pentru el a fost Lee Na Young iar in emisiunea radio de pe data de 26 septembrie Radio Star, a exemplificat si comportamentul care ii place , si de asemenea pe cel pe care u-l suporta.

MCul l-a intrebat "Daca ai avea o prietena ce nu ai tolera?", Onew dand un raspuns demn de adorat : "Daca prietena mea are "aegyo" as fi in stare sa tolerez orice", luandu-i prind surprindere pe MC si pe ceilalti invitati.

Dintr-un alt punct de vedere, total diferit, Taemin a afirmat : "Nu pot tolera pe cineva care nu are nici un simt al responsabilitatii. Nu-mi plac femeile care folosesc un simplu "aegyo" si-ti cer sa uiti de problema." Onew, ascultand acestea i-a raspuns : " Nu ai putea uita daca foloseste aegyoul?! Trebuie sa stabilesti niste limite. Eu pot accepta inselatul chiar si de 3 ori.(nu mai mult :)))). " uimindu-i inca o data pe cei din jur.

MCul a facut cateva sugestii pentru a putea gasi genul de femeie pe care Onew nu l-ar tolera. Yoo Seyoon a spus : "Ce parere ai despre o femeie care fumeaza?" Onew : "M-as gandi la asta un pic, dar cred ca va fi ok". Yoo Seyoon a adaugat : "Ce-ar fi daca ea fumeaza trabucuri , sau pipa?" Onew : "Nu-mi place pipa" facandu-i pe toti cei din jurului sa rada. Onew a recunoscut ca nu-i plac femeile care folosesc blasfemiile.

La acest episod a luat parte si actrita Kim Jung Nan, care este un mare fana a lui Onew.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu